Bakat memasak Ainiey | Menu mudah di bulan Ramadan untuk si bujang

June 17, 2019

RAMADAN 2019 FOOD DIARY


Sengaja aku kumpul gambar makanan yang aku masak sepanjang ramadhan untuk di post pada entri ini. Okey tak semua gambarlah. Ada hari aku malas nak snap, ada hari aku rajin snap. 

Aku upload kat sini supaya senang aku ingat untuk buat entri pasal resepi masakan akan datang. Kau faham jelah tahap nenek-nenek aku ni kalau lupa tu haiiih susah den nak koba.

Ada resepi yang aku dah pernah share, so aku just bagi link je kat bawah ni. Mana-mana yang belum, nanti aku buat then aku update nanti. InsyaAllah.

CHICKEN CHOP


KUEW TIAU KUNGFU


AYAM MASAK LEMAK CILI API


NASI LEMAK AYAM MADU


MEE KARI BUJANG


You Might Also Like

0 comments

Thank you for leaving some comments here.