Ainiey buat vlog

May 12, 2019


Ya Tuhan, nervousnyaa.. kenapa aku rasa creepy gila? Kenapa aku rasa nak buat vlog ni macam perghh perghhh perghhhh. Maybe sebab aku tak biasa cakap depan camera? Maybe sebab aku tak biasa tunjuk muka kat media sosial? Hmm. Entahlah, Cu.

tetapi, niat aku satu je, nak beri manfaat pada orang lain. the rest aku tak kisah. 

ya Allah, jagalah hati ini.

Sudah lama aku mengharap akan ada orang malaysia yang buat content pasal self-worth, agama, reflection in a fun and easy way to understand, instead of challenge makan yang merapu-rapu or video tutorial make-up yang tak pernah habis.

Last-last aku cakap kat diri aku, sampai bila nak tunggu orang lain buat. Hang lah kena start dulu. But, still being seorang Ainiey, dia punya nanti-nantilah sampai kesudah tak buat juga video. So, ramadhan kali ini, aku betul-betul push diri aku out of comfort zone.

Nak nangis. Uhuk.

So....



Moga Allah redha.

Love,
AH

You Might Also Like

0 comments

Thank you for leaving some comments here.