Tips for forever alone | Foodpanda is awesome

January 11, 2019

sebagai seorang yang devoted loner, nak makan kat luar seorang diri ada sesuatu yang memalukan. kalau nak masak untuk dimakan seorang pula, for sure akan memenatkan. dah masak kena kemas pula. alahaiii...

so pilihan yang ada adalah food delivery. aku sangat berterima kasih dengan FOODPANDA App yang sangat membantu aku menyelesaikan masalah dari 7 keturunan ni. di FOODPANDA, bukan hanya makanan fastfood saja yang ada, homemade dan masakan panas pun ada weh.





kini masalah nak makan seorang diri dah settle. order makanan, tunggu 30-45min je, makanan sampai, on netflix dan enjoy!

hari ini aku craving churros..





say no more! masih panas ni.. i makan duluuuu

You Might Also Like

0 comments

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea & Jeju Island
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Fukuoka,Japan
Thailand
Vietnam
New Zealand