Falling sick

May 14, 2018

*yiruma songs mode*


Sudah tiga hari aku kurang sihat. Demam, muntah-muntah, diarrhea dan sendi-sendi semua sakit. Rasa lemah sangat dan hati ini tak tenang sebab masih banyak kerja yang belum selesai. Hari selasa pagi aku ada viva (presentation) untuk final year project aku. Lepas tu exam lagi, assignment lagi. Allah...

Lelah kalau nak difikirkan tapi aku selalu cakap kat diri aku, “takpe aini, one by one..slow slow insyaAllah semuanya akan settle”

Syafakillah dear self, sakit itukan penghapus dosa. Sabar sikit yea. Allah sedang hapuskan dosa-dosa mu. Tsk tsk.

After all these struggles kita rehat yea.. 

lagi dua hari ramadhan bakal menjelang tiba. Bacalah doa ni selalu, Allahuma balighna ramadhan. Ya Allah sampaikan aku pada bulan ramadhan.

Mohon doa dari teman-teman yang membaca untuk diberikan kesihatan diri yang baik dan kelancaran urusan terutamanya untuk presentation selasa ini. Semoga Allah permudahkan. Aminn.

This past few days, aku merindui kota bandung. Entah kenapa tetapi rasa kepingin banget mahu ke sana lagi. Huhuhu. InsyaAllah jika ada rezeki, aku akan ke sana lagi. Oleh sebab rindu, aku nak share gambar-gambar aku di Bandung ketika aku ke sana bulan januari yang lepas.








I hope Allah will allow me to come here again. Boleh, kan Allah? Pleaseee....

Until then, 
Love,
AH

You Might Also Like

1 comments

  1. I know this website offers quality depending articles or reviews aand additional information, is there any other web pazge which presents such stuff in quality?

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan