Travel lists

Singapore
Brunei
Seoul & Busan,Korea
Aceh, Indonesia
Korea(Jeju & Nami Island)
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan
China
Turki
European Countries
New Zealand
Australia

Wrapped timeline January 2018

Dah lama tak buat wrapped timeline. So, insyaAllah malam ni nak catch up apa yang dah berlaku sepanjang 21 hari didalam tahun baru.



Alhamdulillah sudah berakhirnya sem 7. Tinggal satu sem je lagi untuk dihabiskan insyaAllah. Ya Allah memang tak sangka mampu go through this challenging semester. Segala puji untuk Allah. 

—————




First twins in SALIMA’s clan. Alhamdulillah my auntie selamat melahirkan kembar lelaki yang diberi nama Ashrafi Zaid dan Amsyari Ziyah. Both are healthy and handsome. Alhamdulillah

—————




Back to schoolll. My little cousins menyabungkan legasi aku disekolah rendah aku dulu. Banyak sangat perubahan kat sekolah lama aku ni. Syandu wehh! Inilah tempat aku membesar dan belajar berkawan. Teringin sangat nak berkhidmat semula kat sekolah ni. Ya Allah, moga kau berkat tempat ini dan melahirkan pejuang-pejuang Islam.

—————




Berjalan-jalan dengan sepupu2 yang masih kecil. Ya Allah macam-macam perangai. But I had lots of fun. Ini kakak kepada si Kembar dan cousin yang menyambung legasi di sekolah rendah aku.

————




Reunion with my childhood schoolmate. Kawan2 yang membesar bersama di zaman sekolah rendah. Alhamdulillah Allah masih kekalkan kami hubungan kami. Moga Allah sentiasa menjaga hubangan persahabatan ini sehingga ke syurga. Cuma Fazliyana tak ada sebab ada benda tak dapat nak elakkan. Kalau ada Faz mesti sakan habislah.

————




Legasi gegirl SALIMA’s clan reunite dirumah Mak Uda. 

————


Itu sajalah untuk wrapped timeline yang dapat aku update malam ni. Moga Allah jaga kalian. 

Terima kasih ya Rabb akan nikmat-nikmat yang Kau beri pada aku. 

Count your blessings cause it is countless.

“Maka nikmatKu yang manakah mahu kamu dustakan”-arRahman(55)

Love
AH

0 comments:

My Instagram