Instagram

Saturday, January 03, 2015

Gloria Jean's Coffee || Eat and Sit

Salam and greetings to all

Hai, awak-awak semua! Aku nak beritahu tempat favourite aku bila lepak sengsorang. Aku tak pasti korang pernah pergi atau tak, tapi aku rasa tempat ni famous je. I mean dikenali la.

So, here.



kenapa aku suka lepak kat sini?

sebab tempat dan suasana kat sini sangat-sangat relax. Sangat ngam dengan jiwa aku yang suka tempat-tempat tenang, ditambah pula dengan bau cafe tu. perghhhh!! Masyukkk. Hahaha. Favourite coffee aku, Creme brulee n capuccino. Sedapnya tak payah nak ceritalah.

Gloria Jean's yang selalu aku pergi ada kat Bangi Gateway, serius dekat dengan rumah aku. Hari-hari boleh pergi. Haha.

Sebenarnya rindu nak lepak situ lagi, sejak duduk kat UTM ni dah lama aku tak pergi lepak kat Gloria Jean's.. Aku ada cari juga cawangan diaorang kat sini tapi belum jumpa lagi. Hurm, tak sabar nak balik bangi.

huarghh!!

okey, then.

ME

ps: doakan aku nak exam paper core esok. moga2 tuhan perkenankan. Daa~~~ 

1 comment:

Iha Zaliza said...

Wah mesti best kan, tetiba ada ilham nak buat cerpen, tq for sharing.. eh good luck tau exam :D