Instagram

Monday, December 08, 2014

Stress

Maaf entri ni dijana bertujuan untuk mengadu domba T..T

dari minggu lepas sampai ke minggu ni, aku rasa tersangat sangat sangat sangat stress au. Rasa nak nangis tiap malam dalam selimut dengan bantal kat muka. sobss sobss.

stress assignment menimbun, lepas satu siap ditambah-tambah lagi
stress dengan projek and event jawatankuasa.. hah yang ni padan muka sebab nak aktif sangat, kann.
stress dgn edit video, stress dengan ada dak2 ni, stress dengan relationship yang dh hancur, stress dengan family yang jauh, stress sbb rindu parents, stress dengan perangai manusia

STRESSSSSSSSSSSS!!!!

uuuaarghhhh :'(

ada satu malam tu, sebab rasa dah simpan banyak sangat, at last call tiqa (ex-roomate + bestfriend).. haa, amik kau, terengek-rengek aku nangis. meleleh-leleh segala air mata dan hidung.. luckily, dpt bestfriend yg soo much helpful mcm tu somehow rasa relief juga ar..

urmm..

so far jadi budak universiti ni, best tu adalah juga.. but still, challenges tu di mana2 dan semakin banyak sebab tanggungjawab dh bertambah.. dan yang menentukan ke mana arah hidup kita adalah diri kita sendiri. kitalah nakhoda, kitalah penumpang, huh!

*heavysigh*

well, aini

this is your life, this is your choice
whatever happens lets face it!

doakan aku :-)

ME

No comments: