Instagram

Friday, December 05, 2014

Peluang penulis sambilan

salam and greetings to all

hmm..
Memandangkan belum ada rezeki nak dapat JPA dan sekarang ni terasa sesak la juga. Aku terfikir nak buat sesuatu benda yang dapat menjana ekonomi beg duit aku. Haha. Kalau boleh benda yang tak susah, I mean yang tak perlukan aku untuk bergerak ke mana2. Sebab as student first year aku tak ada transport nak gerak especially luar universiti.

Aku sangat prefer kerja yang melibatkan penulisan contoh macam menjadi penulis artikel di majalah ke, penulis buku2 puisi ke, kisah seorang penulis ke haaa something like that ar..

at least dapat support duit makan aku sebulan tu dah kira sangat bersyukurlah. So, kalau kalian tahu or even memerlukan orang macam aku, aku mohon sangat sangat sangat dapat email aku di (arkitekhati@gmail.com)

terima kasih awak2 semua.
kalau ada apa2 cadangan atau maklumat tinggalkan komen kat bawah or terus email aku eh.
Mohon sebarkan pada yang baik hati dan yang suka bantu orang.
Moga tuhan sayang awaaaaa
muaaahh ciked!!!!


ME

No comments: