Instagram

Tuesday, December 09, 2014

Apa yang aku tertinggal di Korea

Salam and greetings to all,

hmmm..

ramai yang dah tahu tapi lebih ramai yang aku malas nak beritahu. Antara aku dengan Korea memang ada connection yang kuat, tapi malangnya bukanlah dari sudut aku ni peminat tegar KPOP or Running Man or whatever included.

Connection yang kuat yang aku maksudkan
abah aku kerja kat sana dan menetap sementara disana

Its probably seems WOW
but after all, it made me feeling lost
and the most thing i've lost is the quality time being together with him

well, I grow dad
I dont want you miss a thing about me
the moment I get the first place or last
when I fall or break for the first time
when I stand after down
or anything

huh

so somehow, aku rasa Korea yang menjauhkan kami
tapi in other way round aku juga rasa Korea lah yang membuat aku lebih menghargai abah

and well
of course I've made myself to be there
but not this year because I was so busy and my life is so SUCK!
opss, sorry!

my mom and my adiks
are enjoying their holiday there while
I erghh stuck here
huh!

rindulaaaa

hm
Nak buat macam mana
hadaplah kan!

owhhkeey
dah

ME




skype jelaa yang terpaling mampu

1 comment:

Syaza Syafeeqah said...

ah... it's okay dear.
moga tabah.
ada tersiratnya Allah memisahkan walau ianya hanya sementara. be strong! ;)