Travel lists

Singapore
Brunei
Seoul & Busan,Korea
Aceh, Indonesia
Korea(Jeju & Nami Island)
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan
China
Turki
European Countries
New Zealand
Australia

Kenapa? Maka inilah jawapannya

Assalamualaikum,
hai, uolsss!!

haaaaaaaaaaa...dah lama giler er gila tak update blog..haish! sorry babe! :D


hmm..
so disini aku, saya, iolss nak habaq mai, awat chek dah lama tak update ceghita terbaru..*hamboi teruk gila bahasa aku*

nak tahu tak? *sila angkat lutut hampa dulu*
okey2.. bagus! excellente!

as you all can see my status above there..nampak dak? haa.. aku sekarang ni kat KMNS..

apa tu KMNS? menurut PokCik Google, KMNS merupakan sebuah kolej matrikulasi yang terletak di negeri sembilan yang berada di Kuala Pilah..
*pergh, desciption yang bagus*

so well, I'm college student now! yeay!!!!
gembiralah sangat :p

eh, lupa nak tanya..hampa semua apa khabar? duk cenghita pasai diri sendiri je, bajet orang nak tahu sangat! hahaha..

okey, malas nak taip lagi..
hahhh..

assignment chemistry!!!

ergh!
OKEY
BYE!!

doakan saya disini <3 br="">

3 comments:

Cik Mun said...

goodluck ye kat sana..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

shafwan said...

mesti rasa aman damai kat kuala pilah

My Instagram