tak cukup masa nak Blogwalking??

April 17, 2013

Salam,

I wondered, how could some of Malaysian blogger managed their time between REAL life and Cyber world..


I mean macam mana they all boleh a.k.a sanggup blogwalking dari satu site ke satu site, isn't that took so much time to spend?? urmm.. For me, 'bapak ah!! susah kowt',.

honestly, I couldn't bear it.. sometime, I just felt they have more time than mine..maybe 25 or 26 hours per day..

ouh! stop it Aini!!

I can't be like them, even though I've forced myself.. urmm..

or maybe I need some tips from them??..or maybe they could give me some spells or whatever you named it??..ahaha!

okey,
Got to go..
hope to see you soon
XOXO

You Might Also Like

15 comments

  1. tips??? haha!! kak ruha pun tak cukup masa la untuk blogwalking... selalu aje hutang blogwalking... :-(

    ReplyDelete
  2. Erm..kalau akak pun blogwalking sikit2. Tak ada nak blogwalking sekaligus..hohoho. Kalau akak, akak buat bloglist, dari bloglist tu akak blogwalking. Kemudian barulah ke blog yang lain.

    ReplyDelete
  3. mun pon xreti bahagi2 masa ni..

    ReplyDelete
  4. samalah ... tak terkejar ... huhuhh

    ReplyDelete
  5. samalah ... tak terkejar ... huhuhh

    ReplyDelete
  6. @Nurul Ainiowh..camtu kee..bgos2..nnti sya cuba practise kan..thanks senior :)

    ReplyDelete
  7. @Mysara Ab Rahman kan..kan..busy tu satu..nak start dari mana tu pun masalah..

    @Cik Mun kita geng..hehe

    ReplyDelete
  8. boleh je nk blogwalking 5 blog dlm satu hari atau lebih.. tak semestinya dalam satu masa tu nak blogwalking byk2 blog.. contoh dalam masa sejam kita online tu, bukak la dua atau tiga blog dan tinggalkan comment..

    kita ada 24 jam, tolak waktu tidur 7jam tinggal lebih kurang 17jam.. hehe

    ReplyDelete
  9. kene pandai curi curi mase.. he3

    ReplyDelete
  10. tanamkan dlm hati kita nak eratkan silaturahim sesama blogger. even tak pernah jumpa, kesudian diorg utk singgah blog kita dah cukup bermakna. so dgn cara BW lah kita dpt balas jasa baik diorg tu :) tp kena lah ikhlas kan..hehe

    kalau xdpt buat sekaligus, buat ckit2 :)

    ReplyDelete
  11. @MéuzAngelo™ XXIII woah!! okey..I'll try my best..thanks bratha for the tips!

    @~cik atin~ hehehe..baiklah saya akan jadi perompak masa yang lebih cekap lepas ini..thanks

    ReplyDelete
  12. @cik didieyhuhuhu...thanks kak didiey..insyaAllah aini akan cuba buat yang terbaik

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan