Segmen: Jangan SENTAP!!!

April 02, 2013

Bismillahirahmanirahim..


Ola, Amigos!

uhuk! uhuk!

Seperti saya pernah omongnya (disini), saya akan / bakal/ tak lama lagi / ingin menukar template blog ini kepada lebih personal..

dan mungkin akan mengurangkan (or maybe) berhenti dari mengikuti (atau buat) mana2 segmen atau GA.. (cis, satu pun tak pernah menang..mengajuk nie..ahaha).. oleh itu, sebelum perancang ini dilaksanakan.. saya nak buat review secara besar besaran *seperti besarnya tulisan ini* untuk blogger diluar sana..


sesiapa yang RELAHATI nak aku KUTUK, PUJI & KOMPLEN blog korang, sila tinggalkan url blog dipost ini!

JANGAN NAK RAJIN SANGAT BUAT ENTRI!! tapi kalau sejak azalinya korang rajin, buatlah, markah bonus untuk anda..

aku hanya memilih 12 blog sahaja untuk diupdate,direview,dikutuk,dipuji dan dikomplen dalam satu entri..

peraturan *amaran!! sila baca baik2*

  1. tuan blog memang rela hati untuk dikutuk, puji & komplen oleh aku
  2. bagi yang tersentap, perlu berjanji tidak akan menyaman aku dimakamah (ehehe)
  3. bagi yang direview, jika anda dikutuk, dilarang untuk band/block/hack/caci maki blog aku.. (ahahaha)
  4. bagi yang dipuji, persiapkan penyepit hidung agar hidung anda tidak mengembang begitu luas..takut tak boleh kempis balik, tak ke naye tu, nanti nak pergi kuliah camner? (huahuahua)
okey sekian! chow!

ops, tarikh tamat, esok, pada 10.59 P.M..

daaa..

You Might Also Like

17 comments

  1. nk laa..heheheh http://mizzniya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bagi komen yang sedap mata memandang (: ..heee

    ReplyDelete
  3. Bolehhhhh sgt. milikhusnahumairah.blogspot.com ;-) silaaaaa lah review k.

    ReplyDelete
  4. sila2. :)

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. boleh jgak..
    http://ciksitimun.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://www.nurdzafirah.my *nak juga* Hehe. :P

    ReplyDelete
  7. http://www.menulismenconteng.my/

    cuba di kritik...hehe

    ReplyDelete
  8. Owh....menarik jugak ni adik. Kreatif2 blogger skrg.

    ReplyDelete
  9. http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/segmen-jangan-sentap.html

    join daaa....eheh

    ReplyDelete
  10. saya mau jugaaaa... heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/awat-susah-bebeno-wehtolongggg.html

    ReplyDelete
  11. nak jugak :)

    http://www.projeksosial.com/

    ReplyDelete
  12. saya join... mmg nk cari mereka yg berminat utk review blog ini sebab nak cari kelemahan pada diri utk diperbaiki: silalah : http://www.kaishuhaikal.com

    ReplyDelete
  13. http://tinyinwonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Salam, ewah 2x, cantik dah blog. saya dah tag awak untuk contest yang meletop ni>> http://studioous.blogspot.com/2013/04/chanteq-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan