Segmen UPkan Follower by Arkitek Hati

March 12, 2013

Bismillahirahmanirahim.

It's me again!

Kalau dah asyik join segmen, teringin pulak nak buat segmen..ahaha!

It's super simple!


imageFollow blog Arkitek Hati dan sponcer Kak Husna
 Like Fanpage Arkitek Hati






Buat satu entri bertajuk "Segmen UPkan Follower by Arkitek Hati"
 Tampal Banner di atas dan backlink ke entri ni
Bagi satu quotation / sentence / ayat keramat / cogan kata yang korang suka giler
 Kopi pastakan link entri anda di kotak komen entri ini (tempat lain tak layan)
 Blogwalking dan follow peserta lain.
(no excuse! korang nak up kan follower, kan? so, bantu orang lain juga laa..what you give, inshaAllah you get back!)


♥TAMBAHAN♥



PEMENANG:

Tempat PERTAMA: 
SATU Blog pemenang akan duduk dalam "Ruang sewaan di blog Arkitek Hati" selamat DUA bulan. Blog pemenang akan sentiasa direview. (Probability untuk menang adalah terbuka luas bagi mereka yang ada banner blog sendiri)

Tempat KEDUA:
SATU Blog pemenang akan duduk dalam "Ruang sewaan di blog Arkitek Hati" selamat SATU bulan. Blog pemenang akan sentiasa direview. 

Tempat KETIGA:
5 Blog pemenang akan berada di bloglist sponser Kak Husna selama sebulan.. (Probability untuk menang adalah dengan men'follow' Kak Husna)

disamping mengUPkan follower, ada hadiah menanti anda disini..

Cara pemenang dipilih:
adalah secara random, entri terbaik, paling rajin blogwalking, paling memikat hati (??)

tarikh tamat 30 Mac 2013
APA TUNGGU LAGI AYUH JOIN RAMAI!!


You Might Also Like

20 comments

  1. sya join :)
    http://evolfzan.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  2. Apa mknn kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

    ReplyDelete
  3. Menarik ni..akak nk join lah. jap g bt n3 yer..hehehe

    ReplyDelete
  4. join :)

    http://www.munviolettaxious.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  5. http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  6. http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  7. join..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Anis datang dan join segmen nie sekali.
    http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  9. saya dah join :)

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  10. saya join ye.. |^_^|

    http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  11. http://ienachibumb.blogspot.com/2013/01/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  12. JOIN :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenupkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  13. dah join !
    http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  14. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  15. segmen ni sampai bila ye syg?? ena nk join tapi bukan esok la.. sbb ada entry lain utk sok.. huuu

    ReplyDelete
  16. saya dah follow blog awak jom follow balik blog saya :]

    - admins blog 3 dalam 1 -
    - Segmen mega 300 Follower -

    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/01/segmen-mega-3000-follower-by-blog-3.html

    ReplyDelete
  17. @akak ✿AINAA ROSEBERRY✿.saya rasa nak buat dalam lima hari jew kowt..

    ReplyDelete
  18. http://nasizzati.blogspot.com/2013/03/upkan-follower.html

    jom kita join segmen nie :)

    ReplyDelete
  19. Faie join ^ ^ http://cikanehtapicute.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete
  20. Salam. hye..
    joined :)

    http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/03/segmen-upkan-follower-by-arkitek-hati.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan