Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

March 10, 2013

Bismillahirahmanirahim..

Ola!

yang baru berhajat nak sign out blogger.com tu, sila tunggu sebentar!!!! *bajet warden PLKN jap*

chek nak join segmen kak Mia, ni! tadi dah perasan kak Mia hupdate pasal segmen nie..tapi baca sambil lalu jer..kononnya, malas nak join laa..

pastu, tengok kat 'timeline' blog (orang panggil timeline ke?)..ALL BLOGS tu ramai yang join..jadi saya rasa, I'm soooo mesra alam *sarcasm* Senior2 blogger buat segmen, boleh pulak buat derk!!

(sebagai hukuman sila lari keliling stadium bukit jalil)

penat mak noks!!

so, I wanna be a supportive blogger..dengan ini, saya men'support' segmen kak Mia 1010 peratus.. yeah!!! *claps*

(homaigord, My Mother Tongue!)

I'm not worry if I doesn't have a thousand followers, but I'm worry if I couldm't be nice even for one..

and, here I am!

read carefully all the instructions!

mempersembahkannnnnnnn




Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.


Hanya 4 langkah mudah diperlukan :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com 
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini

Pemilihan pemenang :

  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org 
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti. 

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....




Entri lalu: 

Now, we're best friend!

You Might Also Like

27 comments

  1. wahhh, sy dah lama x join segmen :)

    ReplyDelete
  2. wah! kak mia buat segmen lagi..nanti nak join ^^

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan dari ciklaili.com

    * singgah dari segmen mialiana :)

    ReplyDelete
  4. singgah bw sini dr segmen kak mia jgk =)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    singgah dari segmen sama. already follow here ;)

    ReplyDelete
  7. dr segmen sama =)

    http://yoya-makan.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?m=1

    ReplyDelete
  8. follow sini^^
    jemput singgah

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

    ReplyDelete
  10. salam, singgah dr segmen yg sama..jalan2 sini, alredy follow here :)

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  11. Datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
    Done follow #916

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Salam manis dari UmmiKami...Ummi datang singgah cini ye :D
    Jom ke blog Ummi sambil berpantun :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  17. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


    nk join segmen lagi tak? saya tag awak dalam segmen Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni yer...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  19. singgh sini dari segmen y sama..jmpot join ga sya.http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  20. shad datang dari segmen sama.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  22. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Follow sini.. harap balas kunjungan ;)

    http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yg sama, Bw & Follow

    http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen yang sama . dah follow sini .jom singgah blog saya .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  26. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan