Instagram

Thursday, January 03, 2013

Senarai Peserta Segmen: Apa kata mereka??

Assalamualaikum...

As we all know, aku ada buat satu segmen yang pertama kali dianjurkan sendiri oleh si empunya Blog Arkitek Hati..
Jadi nie adalah list name bakal pemenang..Jadi bagi yang rajin sila Blogwalking ke blog mereka..Kalau suka followlah sekali...(sekali jer yerr..kalau dua kali nanti jadi unfollow..ehiks!)


  1. http://linaisasweetgirl.blogspot.com/2012/12/segmen-apa-kata-mereka.html
  2. http://ciksitimun.blogspot.com/2012/12/segmen-apa-kata-mereka.html
  3. http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2012/12/segmen-apa-kata-mereka.html
  4. http://eiqaleysha.blogspot.com/2012/12/segmen-apa-kata-mereka.html
  5. http://pinkloveletter.blogspot.com/2012/12/segmen-apa-kata-mereka.html
  6. http://innallahmaana.blogspot.com/2012/12/menarik-segmen-apa-kata-mereka.html
  7. http://studentkecik.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html
  8. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html
  9. http://awesomemustacheever.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html
  10. http://meetimran.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html
  11. http://studioous.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html
  12. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/segmen-apa-kata-mereka.html
  13. YOU'RE THE NEXT!
bagi mereka yang nak join juga, pergi ke sini untuk mengetahui maklumat lanjut.10 pemenang akan berada diblog-list Blog Arkitek Hati ^___^


TINGGAL BEBERAPA HARI LAGI!

Thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
Lots of love!
XOXO

3 comments:

Cik Jannah said...

erk. dah lama tak join benda alah ni.

Lina Nadhilah said...

yeah !!! kte nmbor 1 !!! hahahaha.... maceh.. :)

Lina md. munir said...

Hebat semuanya.