Instagram

Saturday, January 05, 2013

Segmen:Apa Kata Mereka?-Dan Pemenangnya ialah!!! (bunyi dram)

Bismillahirahmanirahim..

maap..maap..maap.. tak dapat hupdate laju-laju.. if nak bagi alasan busy, takdelah kowt.. tapi macam tak larat..mungkin kekurangan Carbos dalam badan (penangan Atkiens Diet ler nie).. bila prubahan dalam pemakanan berlaku secara drastik badan kita akan lemah pada peringkat awal.. tapi selepas minggu kedua, ketiga bila badan dah dapat manage dengan semua perubahan..inshaaAllah.. everything gonna be okey!

by the way, itu bukan pemangkin utama saya nak hupdate malam nie....jadi setered tu depoint, dengan ini telah tamat segmen pertama saya yang berlansung selama seminggu.. basically, kurang sambutan.. tapi it's much fun laa..

ada yang 'merungut' malas nak tag kawan..ada yang tak berapa suka join segmen..and bla bla bla..aku pun first time buat segmen..so, aku pun malaih ar nak amik port sangat..

jadi malam nie, aku nak@dah tentukan pemenang..uuurrrmm..siapakah gerangan 10 blogger yang bertuah???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
senyum
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sengih
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tayang gigi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SEMUA PERSERTA YANG MENJOINKAN DIRI ADALAH PEMENANG!!

HAAAAA???
aku pemenang? blog aku dapat duduk dalam bloglist?? yeke? betul ke Cik Arkitek Hati??

kalau ini yang berbelit dalam pikaran kamu..jawapannya YA!!

aku rasa 12 perserta nie memang layak duduk dibloglist aku..sebab hanya korang yang sanggup menjoinkan diri @ menerima segala 'kebanyakbelacanan' permintaan/syarat aku..so well DONE!!

sila tengok sidebar kanan aku untuk memastikan anda berada dalam list..kalau tak de..sila buat laporan pada aku dengan kadar sesegera mungkin..okey!
(blog anda akan berada dibloglist selama sebulan bermula esok!)

Thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
Lots of love!
XOXO

7 comments:

NJihe.am said...

Terima kasih banyak-banyak. tak sangka ahaks :) In sya Allah, kita saling 'berblogwalking'.

♥ Anis said...

Yeaay semua menang! haha :D Syukran kak

Gadis Desa said...

macm kenal je CIK EIQALEYSHA tu ntara yg menang tu... mcm i je tu...ekekekeee.... alhamdulillah.. mekasih cik arkitek hati...:):):)

Amy Hana said...

Waaaaa :DDD thanks awak *senyum kambing*

Ain Dzaya said...

KITER PUN NAK JUGAK DALAM BLOGLIST T_____T

Imran Abu Bakar said...

AWEEESSOOOMMMEEE!!!

Ubaidullah Jaafar said...

wah ,,, terima kasih tau ,,,, Hehehehe ,,,