Segmen : Saya Blogger Dari Negeri .....

January 06, 2013

Bismillahirahmanirahim~

Hello Amigos! Bagaimana Iman kamu hari ini?? (pergh! soalan yang paling mantop) kalau okey, katakan apa? ALHAMDULILLAH *bagus murid2ku* kalau tak okey, pergi angkat wudhuk dan buat solat taubat ye sayang2ku sekalian ^___^

tadi jejalan kat kediaman sesawang sahabat2 blogger..kemudian terjumpa satu segmen yang sangat menarik.. jom kita terjah apakah segmen itu>>>


yah bedabedu!! Segmen apa murid2ku?? yeaa Segmen Saya Blogger Dari Negeri??  *annoyingnya cakap ulang2* hahaha

Dah dua tahun aku berblogging, baru hari nak tanya aku blogger dari mana?? nie yang rasa nak gigit gegaji bunting niehh!!!

-maaf, sinetron Melayu sedang cuba menvirus lappy aku!!-

Bratha Fiz bosan sebab itu dia buat segmen..Aku pun bosan sebab itu aku join segmen..hahaha..kita nie ada chemistry @ Bio @ lukisan kejuruteraan laa..

eh, Cik Aini!! engkau nie asyik membebel jer..bila nak jawab soalan aku? Engkau blogger negeri mana?? -marah2 manja bratha Fiz

maap..maap..maap..ehiks!
well... aku budak selangor laaa..budak2 yang comey memang berasal dari selangor, kaannn?? hahaha.. 

perasan lettew! bluekk -balas bratha Fiz

Apa Yang Menarik Dalam Selangor??
image Dekat dengan Kuala Lumpur.. *gempak kann??*
imageTerlalu ramai orang yang baik hati kat sini
imageTerlalu banyak makanan yang sedap disini..
imageTerlalu banyak tempat yang awesome kat sini
imageTerlalu hebat untuk mengopi pastakan disini..
imageTerlalu binggung untuk aku menulis lagi..
imageTerlalu sukar untuk aku berhenti menekan pad kekunci

okey, dahhh...motipkan??.. so, Do come to my town! kalau korang datang sini KOMPEM korang taknak balik ke negeri korang (sebab korang dah gemuk..kerana terlalu banyak makan yang sedap kat sini..asyik om nom nom nom jeeerr)

aku tahu ini adalah entri aku yang paling melalut sepanjang aku mengepost entri dibelog aku.. sory bratha Fiz.. tak tahu kemana hilangnya kepoyospemesan skill berblogging aku..nanti aku try cari..mungkin 'si dia' bersembunyi dicelah-celah pingang dan mangkuk umah aku kowt..

magsa Tag < Senior Aini >

Thanks for reading this entry!
image
Lots of love!
XOXO

You Might Also Like

21 comments

  1. hai blogger selangor ! dtg terjah anda ! semangat selangor !
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  2. hai blogger selangor ! dtg terjah anda ! semangat selangor !
    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM ! PE KABAR ORANG SELANGORRR ?

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  4. hehe..my junior..akak dah join semalam dear..hehe..akak pahang mari.

    ReplyDelete
  5. datang balas kunjungan dari awak budak selangor...ahah entri awak memang best! terbaik bhaii...budak perlis nak follow budak selangor naik kapal terbang...wooorrrmmmmm :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. hai dtg dr segmen yang sme..=)..done follow..follow me back

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. Hai orang selangor! Kita pun anak selangor jugak. Hihi. Done follow you. Follow me back :)

    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Jom join contest!
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

    ReplyDelete
  8. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    ReplyDelete
  10. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  11. dri segmen yg sama , done follow awak

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  12. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di siang hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah lama FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  14. salam blogger, singgah dr segmen sama...

    Kelantan mari!!!

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. Dari Negeri Sembilan singgah Selangor , Harap Selangor sudi singgah Negeri Sembilan .

    Peace Yoo !

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. Done follow sni,jom follow ecah pula,tQ

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan