Zyraoxx's Blogbuster

December 30, 2012

Bismillahirahmanirahim

-jong-jong inai, mak impong rajawali, jong-jong inai mak impong rajawali, sepak tunggul inai berdarah ibu kaki-

haish, aritu nyanyi nasyid..sekarang kugiran pulak dah..mak aih!! paroh tahap cicak nie..

-SILA ABAIKAN PEMBUKAAN PERENGGAN YANG MENGARUT TU-

Tadi, aku terpandanglah entri blog Bratha "Nakhoda Nurani".. diulangi TERPANDANG yerr.. bukan bernawaitu untuk stalk okeyyyyyy!! lalu adinda ternampak kekanda itu menjoinkan diri dengan segmen ZYRAOXX'S BLOGBUSTER..

mula2 ingat dia nak ber-hang-lipur-lara tentang dinosor tau..sebb macem bunyi T-REX laa pula..*adeker?* so dengan perasaan yang membuak-buak ingin tahu *sampai terjuling-juling mata adinda* maka aku pun pergi ke blog kekanda itu.. lalu membacanya dengan hati berbunga-bunga..haha

bila hati mula ditumbuhi bunga matahari tidak semena-mena jejari ini terkelik banner yang tertepek diblog kekanda itu..maka, terperangkapla rohani, jasmani, emosi adinda di blog SIS Zyra..

karana, perkataan BlogBuster itu sangat mengetar jiwa raga adinda...*keeeebbbooommm*..
maka Adinda teringin untuk menghancur-leburkan jejari adinda untk join segmen ini..yeahhh...
arakian sudahTAMATLAH kisah si pengembara adinda ke blog yang tersangatlah WOOOAHHH!!

-BERAKHIRLAH SUDAH KEGEDIKAN AKU YANG MELAMPAUI BATASAN SEBAGAI MANUSIA YANG NORMAL-

sesiapa yang nak menjoinkan diri, boleh kelik ramai2 banner yang aku rasa macam nak cabut dari blog nie dan print lalu letak didalam kotak rahsia aku..jelly iolls tauuuuu!!

jangan lupa join segmen pertama saya Segmen: Apa Kata Mereka?? dan doakan saya nak duduki ujian berkomputer esok!!

thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
lots of love!
XOXO

You Might Also Like

34 comments

  1. hik hik klaka je, comel ^^

    thanx join, btw done folow n slm kenal ;)

    ReplyDelete
  2. bw dr segmen zyraroxx. dah follow ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/zyraaroxxs-blockbuster.html

    ReplyDelete
  3. dtg singgah dan follow dari segmen yang sama!
    http://girlzowey.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  4. salam, singgah sini sambil follow dari segmen yg same. btw, salam kenal yup ;)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama ^_^

    http://www.cikgubest.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  6. hi..from the same segmen~ ^^

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen sama.
    selamat berkenalan & follow blog ni :)

    ReplyDelete
  8. follow sini :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  9. follow sini :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  10. segmen same ;) come visit mine

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  11. Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama.. :)

    http://www.cikgucomel74.my/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  13. hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
    http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal. terjah dari segmen sama
    http://zatidiaryy.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  15. ekceli ekceli dari segmen yg yaw . jemputlah meng-blogwalking dan meng-follow. ekceli, dah follow blog anda. :3
    http://nanitheawesome.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  16. Dah follow . Dari segmen yg sama :)

    http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  17. a'a dah lame tak dtg sini jugak..coz tukar ke google plus so semua blog yang folo aritu hilang ;)

    hehehe... tergelak sorang2 depan lappy bace ayat atas tu..hehehe

    ReplyDelete
  18. luper plak... Rania dah 2thn lebih daa... dah ade adik baru, nk msk 6 bulan ^-~

    ReplyDelete
  19. from the same segmen~ ^^

    http://www.nurdzafirah.my/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yg sama..:)

    http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen yang sama,

    Dah follow awk,

    Jom follow saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  22. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html dtg dri segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yang sama..dari group istanbul aku dtg..dtg follow sini..

    entry sy :
    http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    singgah2 ler lau free!

    ReplyDelete
  24. Dah lama follow sini. Salam kenal dr segmen yg sama..

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  25. halooo! dari segment zyraroxx.
    im follow u... jemput2 ke blog n follow.. nice to know :)
    http://aratomey.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  26. Jalan jalan dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama..main salji kat sini..haha

    ReplyDelete
  28. done follow~
    dari segmen yg sama..
    feel free to follow me =)

    http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  29. done follow~
    dari segmen yg sama..
    feel free to follow me =)

    http://sayangumiayah.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  31. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete
  32. heyy , same segmen :3
    visit sini :) follow me then i'll followback

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan