Congrats Kak Maria Elena..

December 19, 2012

Bismillahirahmanirahim..

mak aih! nampak sangat aku nie selalu ketinggalan zaman..muehehehe..oopppsss! nanti dulu, aku memang nak update entri nie, tapi disebabkan kegagalan ginjal mouse lappy yang gagal beraksi, tak dapet eden nak post cepet2..motiplaa sangat!! haha..

officially, Kak Maria Elena sudah pun berkahwin..auww! bestnyaa.. eventhough, kak maria tak mungkin baca blog aku yang cabuk nie..tapi aku nak buat special wish untuk dialaa tanda aku nie peminat blog dia..hahaha..

Kak Maria, tahniah.. Congratulation.. Mabruk! semoga percintaan kalian kekal hingga ke Jannah..InshaaAllah..

Asfirdaus ♥ Maria Elena











lots of love..XOXO

gambar dari google

p/s: lepasniee turn kak Fatin pulak..hehehe :p

You Might Also Like

4 comments

  1. moga bahagia hingga akhir hayat...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. done follow , follow bck okey http://aisyaieyka.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. waa..cntiknya pngtin ni kan..dah la blogger terkenal..agk2 kan, blh ke akk jd cmni nti eh..heheh.. :p

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan