awak memang baik Tuan Haji Nuffnang!

December 26, 2012

Bismillahirahmanirahim..

assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh......*sila baca dengan sata harkat*

guess what??!!

Ainiiii dah dapat status Glitterati dari nuffnang.. glitterati??.. apakah itu?!!  urmm.. ce kome search kat Pak Guard Google..kawe tak dapet nak terangkan secara detail.. tapi yang kawe tahu, dengan adanya status ini, kawe dapatlah up kan hasil pendapatan kawe..


alhamdulillah.. itu semua rezeki yang tidak diduga...

dan yang paling penting, status ini adalah hasil dari sokong dari kalian semua yang sudi bertandang ke teratak saya, yang jadi silent reader blog saya dan yang jadi follower diblog cabuk nie...terima kasih bebanyak! meh kiss pipi sikit....*muahhhhhh kanan...muahhhhh kiri*

'baru dapat status glitterati dah nak poyos.. habis satu kampung nak dihebohkan'

hahaha.. biarlah kome nak kata apa.. yang penting kawe happy...

terima kasih untuk kesejuta kali pada Tuan Haji Nuffnang sebab sudi bekerjasama dengan saya..harap2 hubungan kita nie dapat diteruskan sampai bila2..

so, antara azam baru saya adalah dapat berkenalan dengan ramai blogger diluar sana.. I hope! I hope! I hope!

bagi mereka yang tidak mengenali saya, saya ucapkan selamat berkenalan ^_____^  dan selamat datang ke dunia ::Arkitek Hati::

I'm just an ordinary girl! everything in here is just a part of my life.. kalau kalian suka, kalian baca.. kalau tidak suka, sila diam sahaja.. kalau nak komen juga, gunalaa kata2 yang memberi kebaikan, okey!!

'someone told me, am I quite porpular in this blogging world...

so this is my answer,

weh mengkome semua! kalau takat follower beberapa ratus tu apalaa sangat...banyak lagi blogger2 yang hebad diluar sana..kawe nie banyak lagi yang nak kena belajar..umur baru setahun buah naga tau..tapi, kawe bersyukur sebab banyak dapat feedback yang baik...arigato!

orang kata "what you give, you get back"

jadi, kalau kita hargai penulisan orang, orang lain akan menghargai hasil penulisan kita..inshaAllah...
dan lagi satu, kita menulis nie janganlah asyik nak fikir untung sahaja..jadikan perbuatan kita nie sebagai bekalan kita di akhirat kelak..inshaAllah..

thanks for reading this entry!
Drop your comment here!
lots of love!
XOXO

You Might Also Like

6 comments

  1. Sama la lepas smggu dftar dah dpt gliterti tu.. Tp duitnya mcm gitu gak. Menyedihkan..Haha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..nk tingkat kan duitnya..slalu klik iklan dlm blog sndri...nk tnggu org klik lmbat ler...hehhehe.. kompem stiap minggu up pnya duitnya..:) mcm saya..

    ReplyDelete
  3. oklah tu..keep it up :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Lepas ni cuba tangkap BE lak.. MM pun dah dekat 2 tahun bebrlog still tak berjaya nak perangkap walau seketul BE.. Hukhuk!~

    Pssst! Mana taknya, nak update blog pun lemau.. Hihok~ ^_~

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan