UIOLLSS bagi pendapat boleh, tak?

November 08, 2012

Bismillahirahmanirahim..


hyep.. awak..awak..dan awak..
saya nak buat satu tinjauan..
untuk mengetahui berapa ramai responden yang ingin men'join'kan diri dengan operasi yang ingin Aini buat..
*ayat skema bagai*

okey, Aini straight to the point..
aini nak lancarkan satu operasi yang memakan masa TIGA bulan..
operasi ini Aini namakan "OPERANDI BERDIET" 

operasi ini bertujuan ingin mengajak seberapa ramai (terutamanya) wanita diluar sana untuk menjalankan dan mengekalkan gaya hidup yang sihat..

selalu kita dengar, bila orang kata "Aku nak berdiet" dalam pikiran kita dah SETkan mesti dia nie nak kurus..
sebenarnya, kita berdiet tidak semestinya untuk KURUS..tapi sudah pastinya untuk SIHAT..

jadi operasi ini boleh dikategorikan sebagai contest dan habuannya ANDA mungkin akan berjaya mengurangkan seMAXIMUM yang boleh berat badan anda..saya berani jamin jika anda berusaha bersungguh-sungguh anda mampu mengurangkan paling kurang 5-10KG dalam tiga bulan..

insyaAllah..

untuk entry kali ini, Aini just nak tahu ramai tak orang nak join.. insyaAllah, dilain entry Aini akan hupdate, apa yang perlu UIOLLS lakukan untuk terlibat dengan operasi ini..Operandi Berdiet (maklumat)

ORANG KATA "ADAKALANYA JIKA KITA NAK BUAT BENDA BAIK KITA KENA AJAK RAMAI ORANG SUPAYA KITA LEBIH SERONOK DAN BERLUMBA-LUMBA UNTUK MEREALISASIKAN PEKERJAAN YANG KITA BUAT"

#Operasi ini juga bertujuan  untuk semua peserta saling support each other dan berkongsi pengalaman bagi yang dah pernah berdiet#

~BERDIET UNTUK SIHAT~

You Might Also Like

14 comments

  1. @ Cik Juju
    thumb up..
    nnti aini postkan maklumat tntang operasi nie erk?
    keep in touch tau..

    @Farahin
    xpe..sya un sama..kita belaja bersama2 erk..rasanyew ramai pakar diet diluar sana..

    ReplyDelete
  2. dah terlalu cekeding utk berdiet -.-" bideway buat jer . insyaallah ramai yg join :)

    ReplyDelete
  3. cantekk awk pnyerr blog friend.. :) hehe

    ReplyDelete
  4. hehe,,tak tau boleh diet ke tak..hehe

    ReplyDelete
  5. ahahah ! :P .. nak join ..keh3~ ..biar cekeding sket.. keh3

    ReplyDelete
  6. klu qiela diet turun 10kg..tggal tulang je la..hehe =P

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Takbley nak berdiet sbb akak menyusu..makan segala benda

    ReplyDelete
  8. saya nak join..saya dlm perancangan nk diet ni..nice timing..

    ReplyDelete
  9. zizie kena marah kalau berdiet.. sebab badan dah kurus secara mendadak :(

    ReplyDelete
  10. badan daa kurus .. tak payah nak diet daa .. huhuhu ..

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan