Instagram

Thursday, November 08, 2012

Operandi Berdiet (maklumat)

Bismillahirahmanirahim..


okey sekrang Aini nak nyatakan apa yang perlu UIOLSS buat untuk join operandi ini..


  1. Tampal banner ini di sidebar uiolls supaya orang tahu anda salah satu ahli kepada operandi 

  2. Buat satu entry yang bertajuk OPERANDI BERDIET..perkara yang perlu ada dalam entry itu adalah
  3. Nyatakan lingkungan berat badan anda sekarang
    A(100kg-96kg)
    B(95kg-91kg)
    C(90kg-86kg)
    D(85kg-81kg)
    E(80kg-76kg)
    F(75kg-71kg)
    G(70kg-66kg)
    H(65kg-61kg)
    I(60kg-56kg)
    J(55kg-51kg)
    K(50kg-46kg)
    L(45kg-41kg)
    Nyatakan specific target berat badan idaman korang.
    contoh;- 50KG
  4. tidak wajib follow blog saya, tapi wajib follow fan page saya... sebab nanti saya nak hupdate tips amalan sihat dalam berdiet dan berkongsi maklumat dengan pakar diet.
  5. setiap minggu UIOLLS digalakkan hupdate tentang perkembangan diet dan berat badan UIOLLS..nyatakan aktiviti yg UIOLLS buat sepanjang minggu dan harapan UIOLLS untuk minggu seterusnya(letak link dibawah banner di sidebar UIOLLS dan comment box di fan page saya)
  6. kesimpulannya, diside bar blog UIOLSS perlu ada 12 links perkemabangan, 1 link pengenalan(TIGA BULAN-dua belas minggu) tentang perkembangan diet korang..
  7. saya akan letak link blog peserta yang join diside bar saya sepanjang operasi ini berlangsung..(supaya saya senang nak review)
  8. tarikh pelancaran belum ditentukan lagi..tapi dalam jangkaan akhir bulan sebelas..jadi UIOLLS dah boleh bersiap sedia untuk berdiet dengan sihat sepanjang tiga bulan..
  9. digalakkan mengajak@menyebar kepada sahabat2 UIOLLS untuk join operandi ini..
  10. bagi yang tiada blog, tidak menjadi masalah untuk UIOLLS join sbab yang penting UIOLLS ada account fesbuk..dan like fan page saya
  11. buat sementara ini..HANYA nie  je yang perlu UIOLLS ikut..nanti dah buat entry..postkan link kt fan page saya...terima kasih bebanyak..lots of love ^___^

6 comments:

Anonymous said...

aloha nurainishahroni.blogspot.com owner found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://cheap-mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Richard

faY said...

gud luck!

violin girl said...

macam mana nk letak banner tu

Alia Azmi said...

macam mana nk letak banner tu ye???

Alia Azmi said...

saya kurang faham

aini shahroni said...

boleh kite ke FB X? susah nk trgkn kt sini>> http://www.facebook.com/AenyShahroni