Bahang sudah terasa!! ?*SPM*

November 01, 2012

Bismillahirahmanirahim..


adiosszzz..
sekarang memang sudah terasa bahang SPM yang akan tiba 3 hari lagi..
diulangi 3 hari lagi...
fuuuhhhhh...
ibarat cacing kepanasan yang tidak memakai sunblock dibadan..
debaran 24/7 tanpa henti..
tambahan pula pagi tadi kitaorang susun meja kat dewan..
'unfortunately', AINI diLETAKKAN diantara dua pelajr yang bijak + genius..
ohmaygod!!! tiba2 rasa down sekejap..
rasa tak bermaya nak duduki SPM isnin nie..
suddenly, my friend told me..
"sebenarnyew ada good effects duduk dengan diaorang..
mana tahu aura kepandaian diaorang singgah kat Aini.."
then,
my teacher, Pn Idura said...
'bukan Aini duduk dengan orang hebat, tetapi orang hebat yang duduk dengan aini..'
okey sekarang dah bersemangat semula.. LET'S GO AINI... KEEP STRIVING AND MOVE FORWARD!!  saya minta maaf pada UIOLLS...dan tolong doakan Aini.. and the last but not least, pada SPM candidates yang lain..all the best in your exam..teruskan berusaha meskipun diminit terakhir
Hujan lebat sesangat..rasa sejuk..ngeee..tadi terserempak dengan Adam..dia sweet sangat..btw, dewan periksa kitaorang berbeza..jadi tak dapatlaa jumpa dia hari2..*gedikzzzzzz* All the best Adam.. kita doakan awak dari jauh..maybe awak tak tahu pun..btw,I believe you can do it!! chaiyokkkk ^____^

You Might Also Like

38 comments

  1. goodluck for spm. :D jawab betul-betul kalau terlupa baca subhanamal la ya na muwala yas hu allahumma zakirni maa nasiit tiga kali insyallah ingat apa yang terlupa tuh :D

    ReplyDelete
  2. Good luck..usaha,doa, minta restu ibubapa n guru

    ReplyDelete
  3. goodluck for your SPM dear,
    :)


    http://storymoryiqin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Goodluck for you . Do the best .

    ReplyDelete
  5. Goodluck akak ! :D banyakkan berdoa kay :D

    ReplyDelete
  6. All the best to you too. Together we strive for straight A's! :D

    ReplyDelete
  7. gud luck utk SPM yg bakal tiba tak lama lagi :)

    ReplyDelete
  8. Gudluck for SPM! Ingat Allah selalu, baca ayat seribu dinar.

    ReplyDelete
  9. gud luck sayang. Dia yang Maha Besar. minta padaNya smoga dipermudah segala. Allahuma yassir wala tu assir

    ReplyDelete
  10. Good Luck For your SPM . Akak sedara alia pun SPM juga . alia SPM tahun depan :) btw , done follow u , follow alia juga eh :)

    ReplyDelete
  11. Perkongisian yang menarik`
    Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali`
    Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari`
    Salam Perkenalan :)

    Keep In Touch ^_^
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. heehee.. aini.. jangan cuak2 sangat okkay..
    you'll be a great student, insyaAllah..
    tak semestinya kalau straight A's SPM, you'll be study in oversea..
    semuanya adalah rezeki masing2..
    just do your best :)

    ReplyDelete
  13. aik??hebak r adek ni..tulat je spm sempat update blog ag..ehhehe..memang blogger tegar bebeno la ni dek :p anyway, best of luck for ur spm... :p

    ReplyDelete
  14. Salam, Good Luck for your SPM .. Study smart!

    ReplyDelete
  15. Gudluck for your spm, jawab elok elok nanti :)

    ReplyDelete
  16. I wanted to thank you yet again for this amazing web-site you have designed here. It's full of ideas for those who are definitely interested in this subject, especially this very post. You're really all absolutely sweet and thoughtful of others plus reading your blog posts is a superb delight if you ask me. And what a generous gift! Ben and I are going to have fun making use of your points in what we should instead do next week. Our list is a mile long and tips might be put to good use.

    ReplyDelete
  17. Goodluck dear. Jangan tension2 okey :)

    ReplyDelete
  18. wahh2 , dah nak SPM rupanyaa :D akak pulak dah nak final exam . goodluck ^^

    ReplyDelete
  19. semoga berjaya kakakku..
    buat yang terbaik..

    ReplyDelete
  20. all the best exam.:)
    usaha sebaik mungkin, selepasnya berserah. :)

    ReplyDelete
  21. good luck! kurang 24/7 lagi nak amek SPM kan? Semoga berjaya! :D

    ReplyDelete
  22. aini, all the best ! :)

    jemput singgah blog :)

    ReplyDelete
  23. SPM... kacang je tu.. hehe.. Anyway, good luck..!

    ReplyDelete
  24. jawab lelok esok..wahh..akak lak yg berdebor nih

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan