Allah's love stands when all else has fallen..

November 16, 2012

Bismillahirahmanirahim..

Assalamualaikum..

sudi tak Y'Alls on-kan music blog Aini sebelum melanjutkan pembacaan Y'All untuk entry nie.. 
*buat muka manjeeeee*

saja nak suruh Y'Alls berfeeling-feeling..
hehehe..thanks pada yang sudi.. (meh cuit hidung sikit)

as Y'Alls aware..
Candido SPM dah nak mengangkat senjata semula 19 Nov nie..
cuti seminggu nie sangat menyesakkan perasaan Aini..
huuuuuhhh *sigh*
cuti yang sangat tidak effective buat Aini..
aini tak boleh salahkan sesiapa.. sebab ianya sememang salah Aini..

orang lain boleh jer study leklok..so, why I couldn't??
"engkau yang tak pandai hargai masa, sebab itu ia nak divorce dengan kau"
blablabla...

bila fikirkan semula..
betul kata seorang kakak nie pada Aini..
niat Aini nak SPM nie sdikt terlencong..
sepatutnye, Aini lebih pentingkan ILMU yang Aini pelajari..
bukan SPM punya exam punya result..
paaaaap *tampar pipi sendiri*

Allahu Rabbi,
"Ilmu Aini....Ilmu... Bukan kecemerlangan semata-mata"

aini perlu sedar sekarang ini yang kecermalangan bukanlah segala-galanya jika tiada redha dari Allah dan kedua ibu bapa.. if I make them happy, Allah will happier too..
may Allah ease :')

I.L.M.U
Ikhlas . Luas pemikiran . Merendah diri . Usaha .
Ikhlas bermaksud melakukan sesuatu tanpa mengharapkan balasan
terimakasih kak Hadaina.. atas peringatanmu yang sangat bermakna.. Aini sayang akak..*peluk* sobss
hehehehe..lebih2 pulakkan?
nota hati:- I have to wake up early tommorrow.. so good night everybody...errrkk.. good morning laaa.. doakan saya jadi insan yang berguna didunia dan akhirat..fighting! striving! praying!

You Might Also Like

11 comments

  1. nak mengikhlaskan diri untuk belajar demi ilmu dan Allah tu memang payah, tapi kita boleh cuba. Selagi di mana ada kemahuan pasti ada jalan :)

    ReplyDelete
  2. Pap tampar pp? ade nyamuk hinggap ke kat pp tu? hehe

    ReplyDelete
  3. SPM yerr . buat yang terbaik ya . semoga Allah permudahkan urusan awak . fighting ! =')

    ReplyDelete
  4. @Izyan Hamizi: benar2.. thanks sudi ingatkan semula

    ReplyDelete
  5. @R Machomi: bukan nyamuklaa..tpi dinosor..muehehehe..guraw ^__^

    ReplyDelete
  6. @Syamila:thanks yowww..nnti sya singgah balik erk ^__^

    ReplyDelete
  7. @Anis Farhana: thanks my dear.. fighting!!

    ReplyDelete
  8. Blogwalking here.. Blink2 la blog dia :)

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan