Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

October 16, 2012

Bismillahirahmanirahim

hyep!!
UIOLLS....

tiba2 rasa nak join segmen Kak Yuyu yang tomey tue..
reasonnyew dia suka pink..
sama macam saya..
we're pinky awesome girls~~
Kak Yuyu, sep sikit!!
hehehe
^____^


sekarang saya ada 195 followers yang Awesome!
urmm...
berapa yerk boleh increase?



satu jam kemudian
3 jam kemudian
2 hari kemudian
tepuk mouse~
tekan I follow~~
LOL

okey dah, bye..
*senyum kambing yang tak de gigi*

---------------------------------
Dont forget to leave your comments
----------------------------------

You Might Also Like

50 comments

  1. TQ dear join.. done follow u.. rajin2 lah blogwlking peserta yg lain k.. ooo minat pink jugak!! loiiikeee..

    ReplyDelete
  2. salam dear...akak folowwer awk yg ke 198...suke x? hehe

    ReplyDelete
  3. akk blas kunjungan disini juga.. =)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum

    Kunjung balas kat blog awk...dr segmen yg sama...

    Blink2x nyer blog...chumiL...
    salam kenal

    ReplyDelete
  5. i'm the 200 follower..hehehe
    visit mine ye..thank u
    http://kalermerahati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. done :)http://meerasmira.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html#

    ReplyDelete
  8. balas kunjungan ye
    singgah & follow
    http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  9. wooow hehhhehe pssst nk kongsi sesuatu nak tak jom tgok tips ni 4 perkara kita perlu tahu tentang kesihatan. harap dpt membantu

    ReplyDelete
  10. Fantastic post, I really look forward to updates from you.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum sbb blogwalking kat blog saya semalam...tq for ur support hehe ini blog saya www.molotovcocktailz.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
    sy dari segmen sama ^^

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama..:)
    jemput singgah belog saya juga..:D
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete
  17. http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  18. done folo sini ;-)..jmput singgah blog ayu ;-)

    ReplyDelete
  19. follow :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  20. beautiful your blog :D
    i like :D

    ReplyDelete
  21. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  23. datang dari segmen yang sama.

    http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

    done follow you. follow balik k? :) tq

    ReplyDelete
  24. Hi there :) done follow you . Follow me back http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yg sama :)

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yg sama :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  27. singgah sini:)

    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  28. Saya datang dari segmen 'Tambahkan Follower Banyak-II' by Yuyu :) Here I am done follow your blog . Follow me k (http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html)

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum..
    done follow dr segmen yg same..
    hit me back k

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  30. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  31. dtg follow..dr segmen sama

    jom --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  32. Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  33. dr segmen yg sama, follow ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  34. done (:
    http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  35. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete
  36. Dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  37. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  38. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    ReplyDelete
  39. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    singgah sini n follow,

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  41. dah follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  42. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  43. bru join~ hehe

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    salam berfollower buat sumer ;)

    ReplyDelete
  44. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #922.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan