Segmen : Siapakah Blogger Idola korang ?

October 11, 2012

Bismillahirahmanirahim..

first time join segmen..ahakahak!
urm,
siapa blogger idola  saya erk?
of couse laa UIOLLS yang sudi follow saya...
tanpa UIOLLS saya mungkin dah gulung tikar dari jadi blogger kowt!!
tak percaya?
x caya sudah, nama kau dollah....
*u see I dah mula melalut*
okey2
blog yang saya selalu follow up;
 kakak Lyssa Faizureen, kakak Maria Elena, kakak Fatin Liyana, Kakak MiliMilo , Kakak Aisyah n abang Aiman Azlan..

sebabnya, blog diaorang sangat berinfomasi, menarik dan tak bosan nak baca.....
one day, I hope I can be like them..
mengutarakan pandangan yang luar biasa...
insyaAllah~

tapi 
apa yang penting bagi Aini bloggers yang lain pun tak kurang hebat..
UIOLLS AWESOME giler!!
Give me your hug plezzzz!

----------------------------------
dont forget to leave your comments
----------------------------------

You Might Also Like

17 comments

  1. Baguslah join segmen banyak-banyak. Nanti blogger lain boleh kenal blog kamu lagi. ^_^

    Suka juga blogger idola kamu tu. Lebih-lebih lagi Fatin Liyana. Sebab beliau comel! ;)

    ReplyDelete
  2. Wah tak layak pun nak jadi idola sesiapa awak. Banyak lagi blogger lain yg inspiring, whatever it is, people need to inspire each other. Moga apa yg bermanfaat tu kita dpt share sesama. Thanks ya awak. Terus menulis dan moga Allah redha. :')

    ReplyDelete
  3. sangat hebat blog awak.
    idola sy ialah semua blogger di malaysia dan yg sewaktu dgnnya sebab masing2 ade kreativiti yg tersendiri ..apepon gudluck and teruskan hala tujuan yg murni ni...insyaallah berjaya~

    ReplyDelete
  4. kak fatin pun minat baca blog fatin liyana. best sgt..dah la cantik..hehe

    ReplyDelete
  5. nice yaya pn suka fatin liyana ^___________^

    ReplyDelete
  6. Cantiknya blog awak...star2 gitu hhehe..salam pkenalan :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...adik aini, thanks sbb snggah blog kakak. :) kak cari chatbox, tp x jmpak. hehe.. so, kak komen kat sini. adik minat jgak adam dan hawa?? kakak mmg minat. masa bca novel dulu pon, mmg minat thap gaban. :D if u dont mind, just follow my simple blog. we can share bout our interest :)

    ReplyDelete
  8. blog my lalink fatin liyana je la yg aku follow.. yg lain tak bukak lg.. hehe :p [singgah sini pulak :)]

    ReplyDelete
  9. suka tgk blog FL n maria elena gak. hee.

    haz follow sni ye =)

    ReplyDelete
  10. huhu..suke maria elena n FL jugak! lysa pon comel gak kan =)

    ReplyDelete
  11. sy pun suka FL..singgah follow..

    ReplyDelete
  12. good luck.. semoga dpt kenal lebih ramai blogger. :)

    ReplyDelete
  13. good luck yer.. singgah n follow sini.. jom la follow tinta merah..

    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/10/jejaka-make-up.html

    ReplyDelete
  14. Hanis Zalikha always be my mentor. hehe..

    ReplyDelete
  15. singgah sini~

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/10/segmen-siapakah-blogger-idolah-korang.html

    btw..cantik blog awak =)

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan