confusion *Prom Night*

September 25, 2012

Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum...hye world!!!!

selamat petang Uolls!!! urmmm..

Aini nak tanya nie, apa pendapat korang berkenaan Prom Night @ Dinner ...

sbenarnya, sekolah Aini akn mengadakan prom night 5 oktber nie..I'm still wondering whether I want to go or not...

Ikutkan hati memang xnak pergi sebab acaranye waktu malam kan..
*dah nama pun prom NIGHT of cors laa malam* 

tapi MASALAHNYA ini adalah tahun terakhir Aini bersama-sama mereka..katanya boleh create memory bersama..rasa berat hati nak kata tidak sebab function nie diadakan untuk batch kita org jer.. (form 5)

jadi Aini nak tanya pendapat Uolls, apa kebaikan dan keburukan kalau Aini pergi/ tak pergi Prom Night nie??

-we all kena pkai Night dress @ Jubah-

You Might Also Like

4 comments

  1. hi there , blog yang comel , terima kasih sbb follow blog PSSP3SM ,
    saya da follow awak kembali

    *maaf komen kat sini sbb sy x jumpa CBOX awak :)

    ReplyDelete
  2. @okey..thanks..
    xpe..keep writing for the sake of kindness :') ok

    ReplyDelete
  3. klo pandai bawak diri..
    insyaallah everything gonna be alright..

    ReplyDelete
  4. baek buruk brgntung pde individu trtntu..

    think wisely b4 sumthing hppend..

    ReplyDelete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan