I dedicate this for you (Para belogger)

July 24, 2012

Bismillah...

Assalamaualaikum...

KeeeebbbOOOMMM!!!!!

Oh mak kau!! ish..time orang solat terawih ni ada juga yang nak minta penampar nie weh!!astagfirullah..puasa-puasa...

Sebenarnya entry saya kali ini saya dedicatekan khusus untuk para blogger diluar sana..
Tiga perkataan yang dapat mengambarkan korang.. KORANG AWESOME GILER!!!!

rasa rendah diri kowt, bila tengok belog2 korang..dasyat!! superb!! amazing!! cun!! pergh!!!!!

serius saya jelous dengan kebolehan yang ada pada kalian..awal2 dulu saya ingat perempuan jer yang pandai create belog yg lawa @ ti-ut @ comey..tapi jangkaan saya MELESET bebenow.. rupanya jejaka2 belogger pun tiada kurang tandingannya...caya laaaaa....

huhuhu..

tabik laa wa cakap sama lu *erk telebih rock pula..Azam saya lepas habis SPM nanti, saya akan peruntukkan satu minggu khusus untuk membaikpulih @ mencantikmolek @ menaiktarafkan belog saya ke level 10 BINTANG..jeng!!!dush!!keboom!!!

tapi saya tahu saya tak berapa pandai..saya harap dapat tunjuk ajar dari belogger2 sperti kalian..boleh x?

boleh x?
 boleh x?
            boleh x?
BOLEH X?

Terima Kasih~~~~~

SAYA TAHU KURANG MEMANG TERBAAIIKK :-)

bye..assalamualaikum -tak jawab sombong, kalau jawab CUN giler-

You Might Also Like

12 comments

  1. amboi..nak mase seminggu 2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah nak kena belajar dengan sifu2 belogger :-)

      Delete
  2. boleh punya...yang penting skrg study dulu...hehe

    ReplyDelete
  3. wahh mmg stuju tgk blog jejaka yg super awsome....

    do visit nfollow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html

    ReplyDelete
  4. hee. gudluck dear. keep it up.
    nnt dah cantik meletoppss mention kat kite ehh . skg ni pn dah cantik apa blognye :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks my sis..
      >___<
      insyaAllah..
      tidak akan dilupakan :-)

      Delete
  5. Tak ada yang tak boleh. Boleh belaka.
    Ilmu yang baik jika kita kongsi-kongsikan lagi banyak pahalanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      otey auntie..
      I <3 u
      thanks coz visit my belog yang tah paper nie :-)

      Delete
  6. haha jangan pandang blogger lelaki ni sebelah mata je :p

    haa ni nak kasi satu tips , nak bagi org senang comment

    Apa kata awk tukar setting komen awk kepada POP-UP WINDOW

    Assalamualaikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam..
      mana ada pandang sebelah mata..
      sipi jer..hihihi
      owh..okey :-)
      thanks for the tip..

      Delete

Thank you for leaving some comments here.

Hearts

Loves

Travel lists

Singapore
Brunei
South Korea
Aceh, Indonesia
Jakarta, Jogja, Bandung & Palembang, Indonesia
Mekah & Madinah
Japan